Lose Weight App for Women – Workout at Home

1.0.28

Den bästa appen för att gå ner i vikt för kvinnor att bränna fett och gå ner i vikt hemma! Med enkla och effektiva fettförbränningsövningar för kvinnor kan du förlora magefett, förlora lår och armfett. Följ 30-dagarsplanen och ta bara några minuter om dagen för att gå ner i vikt och komma i bättre form!
Download
4.8/5 Votes: 516,300
Developer
Leap Fitness Group
Version
1.0.28
Updated
March 17, 2021
Requirements
4.4 and up
Size
16M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Den bästa appen för att gå ner i vikt för kvinnor att bränna fett och gå ner i vikt hemma! Med enkla och effektiva fettförbränningsövningar för kvinnor kan du förlora magefett, förlora lår och armfett. Följ 30-dagarsplanen och ta bara några minuter om dagen för att gå ner i vikt och komma i bättre form!

2-7 min snabba träningspass och HIIT-träningspass gör att du går ner i vikt och håller dig i form när som helst och var som helst. Ingen ursäkt längre!

Du kan spåra förbrända kalorier och viktminskningsförlopp i diagram. Inget gym, ingen utrustning behövs, använd bara din kroppsvikt för att tona hela kroppen och få magra muskler.

4 svårighetsnivåer
Designad av professionell träningscoach och har fyra nivåer för alla, både nybörjare och proffs. Olika fettförbränningsträningar varje dag, du kan enkelt hålla dig till det.

Snabba träningspass för kvinnor
Snabba träningspass, med en varaktighet från 2-7 min, är speciellt utformade för personer med ett hektiskt schema. Du kan göra dem var som helst, kontor, säng, hem etc.

Kroppsfokus
Fettförlustövningar täcker alla kroppsdelar som kvinnor bryr sig om, mage, lår, arm, rumpa. Fokusera på din problemzon, träna smart och maximera ditt fettförbränningsresultat.

HIIT-träningspass för kvinnor
HIIT (högintensiv intervallträning), den supereffektiva fettförbränningsträningen med efterbränningseffekt, har komprimerats till 2-7 minuter för att hjälpa dig gå ner i vikt när som helst och var som helst.

Träning hemma
Träningsrutiner för alla dina huvudsakliga muskelgrupper för att forma din kropp. Inget gym och dyr fitnesstränare behövs. Utför bara det enkla träningspasset hemma och njut av ditt fettförbränningsresultat hemma!

Funktion
– 4 svårighetsgrader som passar alla, män, kvinnor, nybörjare och proffs
– Snabba träningspass
– Träning med låg effekt
– Anpassa dina egna träningsrutiner
– Ingen utrustning, inget gym, kroppsviktsträning
– Fettförlust träning, abs träning, lår träning, ben träning, arm träning, mage fettförbränning övning för kvinnor
– Träningspåminnelse hjälper dig att bli mer disciplinerad
– Synkronisera tränings- och kaloridata på Google Fit
– Spåra viktminskningens framsteg och förbrända kalorier
– Animationer och videoveiledning
– Ökar träningsintensiteten gradvis

Träning för kvinnor hemma
Ta några minuter om dagen för att spränga fett med vår sport- och kvinnoträning hemma. Träning hemma för kvinnor använder bara din kroppsvikt för att träna hemma.

Kvinnors fitnessapp
Denna träningsapp för kvinnor har förlorat mage fett träning och kvinnor träning. Alla förlorar mage fett träning och kvinnor träning är kroppsvikt träning.

Träning för kvinnor
Kvinnor fitness app har mage fettförbränning träningspass, rumpa träning för kvinnor, arm träning för kvinnor, ben träning för kvinnor och kärna träning för kvinnor. Magen fettförbränning träning, rumpa träning, arm träning, ben träning och kärna träning är enkla och effektiva.

Fat Burning Workouts & HIIT Workouts
De bästa magen fettförbränning träningspass för kvinnor & HIIT träningspass för kvinnor. Kombinera fettförbränningsträning för kvinnor och HIIT-träningspass för kvinnor för att få bästa resultat.

Fitnesscoach
All sport, träning, träning är designad av professionell fitnesscoach. Precis som att ha en personlig träningscoach i fickan!

Bästa viktminskningsappar
Letar du efter fitnessappar? Vill du gå ner i vikt snabbt? Inga nöjda viktminskningsappar? Denna app hjälper dig att gå ner i vikt snabbt. Det är de bästa viktminskningsapparna.

Träning hemma
Letar du efter en träningsapp för att träna hemma? Ingen nöjd app för hemövning? Vi ger dig korta och effektiva övningar i denna hemövningsapp. Träning hemma för att gå ner i vikt!

Träna hemma med hemträning
Hemträning gör att du kan träna hemma med din egen kroppsvikt. Träna hemma med effektiv hemmaträning och se förändringar i veckor!

What's new

🌟 Stöd för att justera standardövningar
Lagt till thailändska, vietnamesiska och ukrainska
🌟 Optimera användargränssnittet, förbättra användarupplevelsen
Säkerhetskopiera träningsdata till ditt konto
Åtgärda buggar

Images

Download links

Link

How to install Lose Weight App for Women - Workout at Home APK?

1. Tap the downloaded Lose Weight App for Women - Workout at Home APK file.

2. Touch install.

3. Follow the steps on the screen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *