Home Workout – No Equipment

1.1.2

Home Workouts ger dagliga träningsrutiner för alla dina huvudsakliga muskelgrupper. På bara några minuter om dagen kan du bygga muskler och hålla kondition hemma utan att behöva gå till gymmet. Ingen utrustning eller tränare behövs, alla övningar kan utföras med bara din kroppsvikt.
Download
4.9/5 Votes: 1,837,860
Developer
Leap Fitness Group
Version
1.1.2
Updated
March 4, 2021
Requirements
4.4 and up
Size
17M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Home Workouts ger dagliga träningsrutiner för alla dina huvudsakliga muskelgrupper. På bara några minuter om dagen kan du bygga muskler och hålla kondition hemma utan att behöva gå till gymmet. Ingen utrustning eller tränare behövs, alla övningar kan utföras med bara din kroppsvikt.

Appen har träningspass för magmuskler, bröst, ben, armar och rumpor samt träningspass för hela kroppen. Alla träningspass är designade av experter. Ingen av dem behöver utrustning, så det finns ingen anledning att gå till gymmet. Även om det bara tar några minuter om dagen, kan det effektivt tona dina muskler och hjälpa dig att få sexpack abs hemma.

Uppvärmnings- och stretchrutinerna är utformade för att du ska träna på ett vetenskapligt sätt. Med animationer och videoveiledning för varje övning kan du se till att du använder rätt form under varje övning.

Håll dig till våra träningspass hemma och du kommer att märka en förändring i din kropp på bara några korta veckor.

Funktioner
* Uppvärmnings- och stretchrutiner
* Registrerar träningsförlopp automatiskt
* Diagrammet spårar dina vikttrender
* Anpassa dina träningspåminnelser
* Detaljerade video- och animationsguider
* Gå ner i vikt med en personlig tränare
* Dela med dina vänner på sociala medier

Bodybuilding-app
Letar du efter en bodybuilding-app? Ingen nöjd bodybuilding-app? Prova vår app för muskelbyggnad! Denna app för muskelmuskler har en effektiv muskelbyggande träning och alla muskler som bygger muskler är designade av expert

App för styrketräning
Det är inte bara en app för att bygga muskler utan också en styrketräningsapp. Om du fortfarande letar efter muskeluppbyggnadsträning, muskelbyggande appar eller styrketräningsapp är den här muskeluppbyggnadsappen den bästa du kan hitta bland muskelbyggnadsapparna.

Hem träning för män
Vill du ha effektiva träningspass för män? Vi erbjuder olika hemträningspass för män att träna hemma. Hemmaträningen för män har visat sig hjälpa dig att få sexpack abs på kort tid. Du hittar hemmaträningen för män som passar dig bäst. Testa vår hemmaträning för män nu!

Fat Burning Workouts & Hiit Workouts
De bästa fettförbränningsträningarna och hiit-träningen för bättre kroppsform. Bränn kalorier med fettförbränningsträning och kombinera med hiit-träningspass för att få bästa resultat.

Flera övningar
Push ups, squats, sit ups, planka, crunch, wall sit, jumping jacks, punch, triceps dips, lunges …

Fitnesscoach
De bästa träningsapparna och träningsapparna. All träning i sport och gym i denna träningsapp och fitnessapp är designad av professionell träningscoach. Sport och gym träning guide genom träning, gym träning och sport, precis som att ha en personlig tränare i fickan!

What's new

• Åtgärda fel

Images

Download links

Link

How to install Home Workout - No Equipment APK?

1. Tap the downloaded Home Workout - No Equipment APK file.

2. Touch install.

3. Follow the steps on the screen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *