Abs Workout – 30 Day Ab Challenge

1.0.1

Abs Workout, designad av professionell fitnesscoach, har visat sig hjälpa både män och kvinnor att komma i bättre form. 50+ gratis träningspass hemma, ingen utrustning behövs. Med bara 5-10 minuter om dagen är sex pack abs inom räckhåll!
Download
4.6/5 Votes: 4,748
Developer
Simple Design Ltd.
Version
1.0.1
Updated
June 23, 2020
Requirements
4.2 and up
Size
7.1M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Abs Workout, designad av professionell fitnesscoach, har visat sig hjälpa både män och kvinnor att komma i bättre form. 50+ gratis träningspass hemma, ingen utrustning behövs. Med bara 5-10 min om dagen är sex pack abs inom räckhåll!

Du kan spåra förbrända kalorier i diagrammet. Den stöder slumpmässiga träningspass och anpassningsbar träning för att passa alla träningsnivåer och behov.

2 svårighetsnivåer
√ Nybörjare – om du är ny i abs träning. Detta läge aktiverar, stärker och slutligen förstärker dina magmuskler.
√ Avancerat – om du har erfarenhet av att arbeta med din mage hjälper riktade träningspass dig att bygga ett sexpack.

Slumpmässig träning
√ Slumpmässig träning – Få nya träningspass varje gång för att göra din träning roligare. Spara och lägg till det träningspass du vill ha i din träning.
√ Min träning – Välj träningspass baserat på dina preferenser; skapa dina egna träningsplaner.

30 dagars plan
Det tar cirka 21 dagar att utveckla en vana. Med korta och effektiva träningsrutiner gör denna app träning till en del av ditt dagliga schema. Träningsintensiteten ökar steg för steg så att du enkelt kan hålla fast vid den. För att uppnå optimala resultat rekommenderar vi att du upprätthåller en hälsosam kost.

Vetenskaplig utbildning
Blandningen av statiska och dynamiska träningspass hjälper dig att slutföra din dagliga träning enkelt. Kombinera dem med uppvärmningar och stretchövningar, du kan undvika skador och muskelsår.

Ingen utrustning, inget buller
Det behövs ingen utrustning och du behöver inte ett gym; abs träning kan utföras hemma eller var som helst när som helst. Dessutom är alla träningspassar tysta, så det är det bästa valet för dem som bor i lägenheter.

Fantastiska funktioner
√ Lämplig för nybörjare och proffs, män och kvinnor
√ 2 svårighetsgrader, slumpmässiga träningspass, anpassade träningsplaner
√ 30-dagars abs träning rutiner för fitness, platt mage och sex pack abs
√ Animationer, videor och detaljerade instruktioner leder dig genom övningen
√ Spåra förbrända kalorier och din viktutveckling i diagram
√ Anpassa dina träningspåminnelser
√ Registrera automatiskt din magträning
√ Detaljerade video- och animationsguider
√ Träningsintensiteten ökar steg för steg
√ Synkronisera data till Google Fit

Om du är sjuk, skadad eller inte kan träna på grund av ditt personliga fysiska tillstånd, kontakta din läkare innan du tränar. Vi ansvarar inte för eventuella skador du kan drabbas av när du tränar.

Träning hemma
Ta några minuter om dagen för att få en jämn mage med vår träning hemma. Ingen utrustning behövs, använd bara din kroppsvikt för att träna hemma.

Förlora magefett
Håll dig i form och förlora magefett med abs träning. Denna abs träning app har professionell förlora magen fett träning. Alla förlora mage fett träning kan göras var som helst när som helst.

Mageförbränning
Denna app har mage fettförbränning träningspass, sex pack träning, core träning. Dessa mage fettförbränning träningspass, sex pack träning och core träning har visat sig hjälpa till att bygga magmuskler. Svettas med våra mage fettförbränning träningspass, sex pack träning och core träning!

Fitnesscoach
Alla träningspass är designade av professionell fitnesscoach. Träningsguide genom övningen, precis som att ha en personlig tränare i fickan!

Hemträning Ingen utrustning
Vill du träna hem för män? Vill du ha ett träningspass för kvinnor? Vi erbjuder olika träningspass för hemmet för kvinnor och hemträning för kvinnor. Du kan använda den här hemmaträningsprogrammet var som helst, eftersom alla dessa hemmaträningspass ingen utrustning behövs.

Images

Download links

Link

How to install Abs Workout - 30 Day Ab Challenge APK?

1. Tap the downloaded Abs Workout - 30 Day Ab Challenge APK file.

2. Touch install.

3. Follow the steps on the screen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *