Arm Workout – Biceps Exercise

1.0.11

Arm Workout, designad av professionella fitnesstränare, är skapad för att hjälpa människor runt om i världen att få starkare armar. Det erbjuder korta och effektiva armträningar för att utveckla armmusklerna.
Download
4.8/5 Votes: 226,085
Developer
Leap Fitness Group
Version
1.0.11
Updated
April 19, 2021
Requirements
4.4 and up
Size
14M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Arm Workout, designad av professionella fitnesstränare, är skapad för att hjälpa människor runt om i världen att få starkare armar. Det erbjuder korta och effektiva armträningar för att utveckla armmusklerna.

Med bara 10 minuter om dagen kommer dina biceps och triceps att pumpas upp. Ingen utrustning behövs, alla träningspass kan utföras med din kroppsvikt hemma.

Träningsplan med olika nivåer
Tre nivåer av träningsplaner hjälper dig att bygga armmuskler steg för steg. Oavsett om du är nybörjare eller proffs kan du hitta pass som passar dig. Olika övningar förbereds varje dag för att hålla den fräsch och spännande.

30 dagars träningsrutiner
Fantastiska resultat kommer att uppnås tidigare när du har satt dig ett klart mål. Arm Workout hjälper dig att sätta träningsmål genom att tillhandahålla systematiska och vetenskapliga 30-dagars träningsrutiner. Träningsintensiteten ökar gradvis, så du kan enkelt göra träningen till en daglig vana. Vi rekommenderar starkt att du följer vårt träningsschema för bästa resultat.

Din personliga tränare hemma
Är det dyrt att anställa en personlig tränare? Har du ingen tid att gå på gymmet? Arm Workout är din personliga tränare hemma. Baserat på högintensitetsprincipen för kretsträning är dessa träningspassar lika effektiva som träningspass.

Animationer och videoguider
Varje övning kommer med animations- och videodemonstrationer och även coachtips (TTS) som berättar hur man andas, hur man undviker skador och hur man utför träningen på rätt sätt. Det är precis som din personliga tränare i fickan! Ingen utrustning behövs, så du kan enkelt träna hemma eller var som helst när som helst.

Dagliga tips
Kosttips som lär dig att äta hälsosamt och effektivt och hälsotips som hjälper dig att skapa goda vanor och hålla dig i form. Du får olika tips varje dag.

Funktioner
√ Korta och effektiva armträning för män maximerar effekten
√ Specialtips i varje övning hjälper dig att använda rätt form för att få bättre resultat
√ All träning utförd med kroppsvikt
√ Träningspass för biceps, triceps, underarm osv
√ Uppvärmnings- och stretchrutiner
√ Detaljerad animering och videoveiledning för varje övning
√ Ökar gradvis träningsintensiteten
√ Lämplig för både nybörjare och proffs, män och kvinnor
√ Anpassa din träningspåminnelse
√ Registrerar träningsförlopp automatiskt

Armträning utan vikter
Letar du efter effektiv armträning utan vikter, armträning för kvinnor eller armträning för män ingen utrustning? Detta armträning utan vikter passar både män och kvinnor. Prova det bästa armträningen för kvinnor och armträningen för män utan utrustning. Du kommer att rekommendera denna armträning för kvinnor och armträning för män ingen utrustning till dina vänner.

Fat Burning Workouts & Hiit Workouts
De bästa fettförbränningsträningarna och hiit-träningen för bättre kroppsform. Bränn kalorier med fettförbränningsträning och kombinera med hiit-träningspass för att få bästa resultat.

Fitnesscoach
Alla träningspass är designade av professionell fitnesscoach. Träningsguide genom övningen, precis som att ha en personlig tränare i fickan!

Images

Download links

Link

How to install Arm Workout - Biceps Exercise APK?

1. Tap the downloaded Arm Workout - Biceps Exercise APK file.

2. Touch install.

3. Follow the steps on the screen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *