Fat Burning Workouts – Lose Weight Home Workout

1.0.10

Fettförbränningsträning - gå ner i vikt Hemträning är perfekt för både män och kvinnor som vill uppnå snabb viktminskning. Med super effektiva fettförbränningsträning kan du förlora fett på mage, ben, armar och komma i bättre form.
Download
4.8/5 Votes: 66,883
Developer
Simple Design Ltd.
Version
1.0.10
Updated
March 18, 2020
Requirements
4.4 and up
Size
13M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Fettförbränningsträning – gå ner i vikt Hemträning är perfekt för både män och kvinnor som vill uppnå snabb viktminskning. Med super effektiva fettförbränningsträning kan du förlora fett på mage, ben, armar och komma i bättre form.

Ingen utrustning behövs, alla träningspass kan utföras hemma eller var som helst när som helst. Du kan spåra förbrända kalorier och viktminskning i diagram. Följ 30-dagarsplanen och ta 5-10 minuter om dagen för att smala ner och hålla dig frisk!

PERSONLIGA TRÄNINGAR
Träning är lämplig för alla nivåer, män och kvinnor. Baserat på dina mål ger vi dig personliga rutiner för korta och effektiva träningspass. Träningsintensiteten ökar steg för steg så att du enkelt kan hålla dig på rätt spår.

ANPASSAD TRÄNINGSPLAN
Skapa dina egna träningsrutiner från hundratals träningspass. Om ditt knä eller rygg skadas, oroa dig inte, du kan byta ut de oönskade övningarna, och du kan också justera träningsordning och vilotid.

TRÄNING MED MUSIK
Träning med musik kan öka din motivation med upp till 35%! Vi erbjuder en mängd olika musik för att hålla dig energisk under träning.

300+ TRÄNINGSÖKNINGAR
300+ viktminskningsträningspass för olika kroppsdelar, ben, mage, rumpa, armar, midja, bröst etc. Alla träningspass, designade av professionella fitnesstränare, har visat sig hjälpa dig att få önskad kroppsform och gå ner i vikt effektivt.

INGEN UTRUSTNING BEHÖVS
Olika fettförbränningsövningar varje dag gör att gå ner i vikt enkelt och roligt. Ingen utrustning, inget gym, du kan träna hemma eller var som helst när som helst.

COACHING TIPS OCH DEMO VIDEOER
Animering, video och detaljerad instruktion guidar dig genom övningen. Utför på rätt sätt och uppnå optimala resultat. Precis som att ha en personlig tränare i fickan!

ANDRA FANTASTISKA FUNKTIONER
Dagliga tips, inklusive hur man äter och diet, hur man klär sig, hur man dricker hjälper dig att förbättra ditt fettförbränningsresultat. Med anpassad träningspåminnelse blir du mer disciplinerad och glömmer inte din träning. Synkronisera data till Google Fit.

MÖJLIGA TRÄNINGAR SOM LEVERERAS
Gå ner i vikt träning, fettförbränningsträning, viktminskningsträning, benträning, magträning, skinkaträning, bröstträning, armträning, magfettförbränningsträning, förlora magefett, sexpack abs träning, träning hemma …

Gå ner i vikt
Vill du gå ner i vikt hemma? Fat Burning Workouts är din personliga tränare som hjälper dig att bränna fett och gå ner i vikt hemma.

Träning hemma
Letar du efter en träningsapp för att träna hemma? Ingen nöjd app för hemövning? Vi ger dig korta och effektiva övningar i denna hemövningsapp. Träning hemma för att bränna fett och gå ner i vikt nu!

Träna hemma med hemmaträning
Du behöver inte gå till gymmet, hemträning gör att du kan träna hemma med din egen kroppsvikt. Träna hemma med effektiv hemmaträning för att bränna fett, du kommer att se stora förändringar om några veckor!

What's new

• Kompatibel med "Notched" -enheter
• Åtgärda fel

Images

Download links

Link

How to install Fat Burning Workouts - Lose Weight Home Workout APK?

1. Tap the downloaded Fat Burning Workouts - Lose Weight Home Workout APK file.

2. Touch install.

3. Follow the steps on the screen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *