Lose Weight App for Men – Weight Loss in 30 Days

1.0.36

Den bästa viktminskningsappen för män att bränna fett och gå ner i vikt hemma! Med supereffektiva fettförbränningsträning kan du förlora magefett, eliminera bröst från män, förlora kärlekshandtag. Följ 30-dagarsplanen och ta bara 5-10 minuter om dagen för att gå ner i vikt och hålla dig i form!
4.9/5 Votes: 949,254
Developer
Leap Fitness Group
Version
1.0.36
Updated
April 16, 2021
Requirements
4.4 and up
Size
15M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Den bästa viktminskningsappen för män att bränna fett och gå ner i vikt hemma! Med super effektiva fettförbränningsträning kan du förlora magefett, eliminera bröst från män, förlora kärlekshandtag. Följ 30-dagarsplanen och ta bara 5-10 minuter om dagen för att gå ner i vikt och hålla dig i form!

Alternativ med låg effekt, vänligt för personer som är överviktiga eller har gemensamma problem. Inget gym, ingen utrustning behövs, använd bara din kroppsvikt för att förlora fett och bygga muskler. Du kan spåra förbrända kalorier och viktminskningsförlopp i diagram.

3 svårighetsnivåer
Den har tre nivåer för alla, både nybörjare och proffs. Designad av professionell träningscoacher, fokuserar det på herrproblem, buken, bröstet, vilket hjälper dig att uppnå snabb viktminskning och bygga abs. Olika träningspass varje dag, du kan enkelt hålla dig till det.

Alternativ med låg effekt
Med försiktiga och effektiva viktminskningsträning gör det möjligt att minimera den kraft som läggs på lederna och minska risken för skador.

Bli av mäns bröst
Dra T-shirt om och om igen på grund av manliga bröst? Riktade bröstträningspass hjälper dig att förlora bröstfett och eliminera pinsamma manliga bröst.

Förlora magefett
På grund av testosteron är män mer benägna att lagra fett i midsektionen. Kombinera det bästa mageövningen, du kommer att förlora envis magfett ännu snabbare.

Anpassa utbildning
Skapa dina egna träningsrutiner från 30+ träningspass. Om ditt knä eller rygg skadas, oroa dig inte, byt ut oönskade övningar. Du kan också justera träningens ordning och vilotid. För att uppnå optimala resultat rekommenderar vi dig att hålla en kalorifattig diet.

Funktion
– 3 svårighetsgrader som passar alla, män, kvinnor, nybörjare och proffs
– Träning med låg effekt
– Anpassa dina egna träningsrutiner
– Ingen utrustning, inget gym, kroppsviktsträning
– Fettförlust träning, abs träning, bröst träning, ben träning, arm träning
– Träningspåminnelse hjälper dig att bli mer disciplinerad
– Synkronisera tränings- och kaloridata på Google Fit
– Spåra viktminskningens framsteg och brända kalorier
– Animationer och videoveiledning
– Ökar träningsintensiteten gradvis
– Synkronisera data med Google Fit

Fler funktioner kommer snart, till exempel synkroniseringsdata med Fitbit, Samsung Health, MyFitnessPal …

Bästa viktminskningsappar
Letar du efter träningsappar och träningsappar? Vill du gå ner i vikt snabbt? Inga nöjda viktminskningsappar och träningsappar? Träningsappar hjälper dig att gå ner i vikt snabbt. Det är de bästa viktminskningsapparna.

Träning hemma
Ta några minuter om dagen för att hålla dig i form och gå ner i vikt med vår sport och träning hemma. Ingen utrustning behövs, använd bara din kroppsvikt för att träna hemma.

Fitnessappar
Håll dig i form och förlora magefett med viktminskningsappar. Denna träningsapp har professionell träning av mage fett. Alla dessa förlora mage fett träning kan göras var som helst när som helst.

Mageförbränningsträning för män
Denna träningsapp har mage fettförbränning träningspass för män, fett förlust träning, kärna träning. Dessa mage fettförbränning träningspass för män, fett förlust träning, kärna träning visat sig hjälpa ton din kropp.

Fat Burning Workouts & HIIT Workouts
De bästa viktminskningsapparna, fettförbränningsträning och HIIT-träning för bättre kroppsform. Bränn kalorier med fettförbränningsträning och kombinera med HIIT-träningspass för att få bästa resultat.

Fitnesscoach
Alla sport- och träningspass är designade av professionell träningscoach. Träningsguide genom sporten och träningen, precis som att ha en personlig träningscoach i fickan!

Hemträning för män
Hemträning för män för alla dina huvudsakliga muskelgrupper. Utför bara den enkla träningen för män och fettförlust för att njuta av ditt fettförbränningsresultat hemma!

Träna hemma med hemträning
Du behöver inte gå till gymmet, hemträning gör att du kan träna hemma med din egen kroppsvikt. Träna hemma med effektiv hemmaträning nu och se stora förändringar på några veckor!

Hemövning
Letar du efter en effektiv hemövningsapp? Vi ger dig korta och effektiva övningar i denna hemövningsapp. Träning hemma för att gå ner i vikt nu!

What's new

🌟 Fix the bugs of TTS
🌟 Support to adjust default workouts
🌟 Add drinking water tracker
🌟 Add Vietnamese
🌟 Smoother animation
🌟 Back up workout data to your account

Images

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *