Home Workout for Men – Bodybuilding

1.0.15

INGEN UTRUSTNING BEHÖVS, BYGGA MUSKLER OCH TONER DIN KROPP HEMMA!
Download
4.6/5 Votes: 64,647
Developer
Easy Health
Version
1.0.15
Updated
March 26, 2020
Requirements
4.4 and up
Size
11M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

INGEN UTRUSTNING BEHÖVS, BYGGT MUSKLER OCH TONER DIN KROPP HEMMA!
Vill du bygga muskler, bli tonad och hålla dig i form? Prova aeroba rutiner som tillhandahålls av Home Workout for Men – Bodybuilding App för att tona och stärka din kropp, och få sexpack abs hemma utan att behöva någon utrustning.

Appen ger dagliga träningsrutiner för olika muskelgrupper. Träning för varje kroppsdel ​​är utformad i 21 nivåer. Du kan anpassa dina träningsrutiner under varje nivå.

Home Workout for Men – Bodybuilding App fokuserar på 5 stora muskelgrupper. t.ex:
* Arms träning
* Bröstträning
* Abs träning
* Ben träning
* Axlar och träningspass

Varje övning kommer med animationer och videoveiledning samt detaljerade instruktioner som hjälper dig att utföra i rätt form och få fantastiska resultat. t.ex:
* CRUNCHES
* HOPPJACKAR
* ARMHÄVNINGAR
* PLANK
* LUNGAR
* SQUATS
* SITUPS

Alla övningar är designade av experter för att säkerställa att de är vetenskapligt bevisade att de är effektiva. Inget behov av att gå till gymmet, och inget behov av en tränare. Hemträning för män – Bodybuilding-appen är din personliga tränare som hjälper dig att bygga muskler och gå ner i vikt hemma. Mycket lämplig för dem som önskar ett skulpterat bröst, starka armar och sexpack abs men sällan går till gymmet.

Träningsintensiteten ökar steg för steg. Din personliga tränare föreslår att du tränar minst tre dagar i veckan för ett bättre resultat. Du kan ställa in veckomål för självuppmuntrande under bodybuilding.

Med den mest effektiva appen för hemmaträning för kroppsbyggnad, som bara spenderar några minuter om dagen, kan du bygga muskler, bli mager och bli tonad utan utrustning hemma. Tonade armar, skulpterat bröst, sexpack abs, alla dessa är inte längre en dröm så länge du håller fast vid våra kroppsbyggande träningspass och gör träning till en vana.

Funktioner
* 21 träningsnivåer för kroppsbyggnad
* Circuit training för att förbättra muskelstyrkan
* Bygg muskler, gå ner i vikt och bli tonad
* Anpassa dina träningspåminnelser
* Anpassa dina träningsrutiner
* Registrerar träningsförlopp automatiskt
* Spårar dina vikttrender med diagram
* Animations- och videoguider, detaljerade instruktioner

Träning hemma
Ta några minuter om dagen för att bygga muskler med vår träning hemma. Ingen utrustning behövs, använd bara din kroppsvikt för att träna hemma.

Hemträning Ingen utrustning
Du kan använda den här hemmaträningsprogrammet var som helst, eftersom alla dessa hemmaträningspass ingen utrustning behövs.

Bodybuilding-app
Letar du efter en bodybuilding-app? Ingen nöjd bodybuilding-app? Prova vår app för muskelbyggnad! Denna app för muskelmuskler har en effektiv muskelbyggande träning och alla muskler som bygger muskler är designade av expert

App för styrketräning
Det är inte bara en app för att bygga muskler utan också en styrketräningsapp. Om du fortfarande letar efter muskeluppbyggnadsträning, muskelbyggande appar eller styrketräningsapp är den här muskeluppbyggnadsappen den bästa du kan hitta bland muskelbyggnadsapparna.

Hem träning för män
Vill du ha effektiva träningspass för män? Vi erbjuder olika hemträningspass för män att träna hemma. Hemmaträningen för män har visat sig hjälpa dig att få sexpack abs på kort tid. Du hittar hemmaträningen för män som passar dig bäst. Testa vår hemmaträning för män nu!

Fat Burning Workouts & Hiit Workouts
De bästa fettförbränningsträningarna och hiit-träningen för bättre kroppsform. Bränn kalorier med fettförbränningsträning och kombinera med hiit-träningspass för att få bästa resultat.

Fitnesscoach
Alla träningspass är designade av professionell fitnesscoach. Träningsguide genom övningen, precis som att ha en personlig tränare i fickan!

Träningsappar
Letar du efter träningsappar och hemmaträning för män? Inga nöjda träningsappar och hemmaträning för män? Prova den bästa bodybuilding-appen – hemträning för män! Med vår kroppsbyggande app får du en bättre kroppsform snabbt. Denna kroppsbyggande app är definitivt ditt bästa val!

What's new

• Bugg fixat

Images

Download links

Link

How to install Home Workout for Men - Bodybuilding APK?

1. Tap the downloaded Home Workout for Men - Bodybuilding APK file.

2. Touch install.

3. Follow the steps on the screen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *