Small Waist Workout – hips and glute

1.0.2

Om du vill ha en liten midja har vi en utmärkt rutin med effektiva övningar som hjälper dig att träna midjan och ha en platt mage på nolltid.
4.6/5 Votes: 2,244
Developer
Home workout - legs and buttocks
Version
1.0.2
Updated
January 21, 2021
Requirements
4.2 and up
Size
20M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Om du vill ha en liten midja har vi en utmärkt rutin med effektiva övningar som hjälper dig att träna midjan och ha en platt mage på nolltid.
Den här midjemätningsappen håller en daglig rapportering om dina framsteg, både förbrända kalorier och din midjestorlek.

Om du vill ha en rund och stor skinka måste du göra vår träningsrutin och slutföra varje utmaning.

Med vår app kommer du att tona skinkan och benen och du kommer att ha den kropp du vill ha.

du kan arbeta ben och skinkor utan tränare eller verktyg hemma.

Om du letar efter ett sätt att minska midjan och samtidigt har större höfter är den här appen perfekt för dig, med övningar i den centrala delen av kroppen kommer du att se resultaten på bara 4 veckors träning.

Du måste göra övningarna korrekt som vi visar dig i vår rutin så att du kan se resultaten. Vi har en rutin för resultatet av din buk på bara några dagar.
Med denna bukrutin kan du ha den lilla midjan du alltid har drömt om, det bästa är att du inte behöver lämna huset eller använda utrustning, du kan utföra alla övningar bara med din egen kroppsvikt.

Med den här applikationen kan du träna varje dag var som helst, när du kan och utan tränare, följ bara den dagliga träningsguiden i denna rutin för buken.

Du kommer att ha en fast buk och en liten midja när du ägnar några minuter varje dag.
Med vår lilla midjeutmaning kan du se de kalorier du tappar och du kan
beräkna dag för dag vad som hjälper dig att vara ihållande tills du uppnår önskat resultat.

Med denna applikation för midjemätning får du informationen hela tiden om dina framsteg. Vår applikation visar en serie animationer som hjälper dig och visar hur du gör övningar för att minska din midja.

Denna applikation för att minska mätningar, tonskinkor, höfter, ben och midja, innehåller många övningar, som kommer att vägleda dig i din dagliga träningsrutin, du behöver inte någon utrustning, bara din kroppsvikt, övningarna i detta 30-dagars program är lämplig för alla.

Om du letar efter en rutin för att träna midjan hemma är den här applikationen för dig, efter dessa magövningar får du resultat på 30 dagar från ditt hem, skjut inte upp den längre, börja träna din ben.

Den bästa tiden att komma i form är idag, leta inte efter fler ursäkter, börja träna midjan, benen, höfterna hemifrån efter denna rutin.

Fördelar:
-Ett mer aktivt och energiskt liv.
-en liten midja och platt buk
-Förbli passform och frisk var som helst.
-Förbättra din fysiska paraciencia och ditt mentala tillstånd.
Denna benrutin är perfekt för nybörjare, du behöver inte erfarenhet för att utföra dessa övningar, genom att följa dessa steg kommer du att undvika skador och muskelsmärta.
Vad väntar du på? Ladda ner nu och börja träna din midja, ben, glutes och höfter. Du kommer att se förändringen i ditt liv och i ditt fysiska utseende.
Om du vill öka och definiera din bakre del, ladda ner vår applikation som hjälper dig att bränna fett från kroppen och hålla det tonat.

Forma din bakre del, lyft och ge volym på bara några dagar så kan du se resultaten, du kan också arbeta med dina hipdips träning hemifrån

Om du vill visa upp en perfekt kropp, ha större höfter, tunna och små midja, tonade ben.

Egenskaper
– Träna hemma utan utrustning bara med din egen kropp.
– Vi har 3D-animationer för att lära dig steg för steg för att utföra dina övningar
– Nivå upp lite efter lite.
– Höftövningarna passar alla, nybörjare och experter
– Olika höfter övar dag.
-Få större höfter
-10 MIN BOTY BURN utan utrustning
-En snabb och intensiv träning för att rikta dig på din rumpa
-Detta träningspass är inriktat på alla glutealmuskler.
-Få perfekt bak på 8 minuter.

Images

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *