Small Waist Workout – Hips and curves flat stomach

1.2.3

Om du vill ha en liten midjeträning är den här applikationen perfekt för dig. Det fungerar din medelkropp, bränner kalorier och får en platt mage.
4.7/5 Votes: 2,435
Developer
Butt and Abs Workout at Home
Version
1.2.3
Updated
May 1, 2021
Requirements
4.2 and up
Size
23M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Om du vill ha en liten midjeträning är den här applikationen perfekt för dig. Det fungerar din medelkropp, bränner kalorier och får en platt mage.

Vill du visa upp en ny kropp för år 2021? starta det nya året på det minsta sättet med det här lilla träningspasset, uppnå dina mål förbränna kalorier och allt från ditt hem.

Tänk inte på det längre och börja träna och få en liten midja och platt mage, bränn de extra kalorierna du har fått, bära en ny kropp för det nya året 2021.

Vår applikation visar en serie animationer som hjälper dig och visar hur du gör övningar för att minska din midja.

Dessa övningar hjälper dig att få stora höfter, träna ben och skinkor från ditt hem, du behöver inte utrustning för att utföra dessa rutiner.

Denna träningsrutin hjälper dig att se bredare höfter, den här 30-dagarsutmaningen är perfekt för träning hemma, den har många höftövningar så att du kan träna hemma.

Om du vill slåss mot en timglaskropp, om du vill få större höfter, är bredare höfter på rätt plats, denna rutin är utformad för dina höfter, övningar som är utformade för att ha önskad höftform.

Vänta inte på att sommaren ska visa upp en lyxig kropp? Med denna applikation tränar du dina ben och skinkor så att de tonas med utmaningen att träna på 30 dagar och i god form. Börja idag och du kommer att se förändringarna i din kropp och ditt liv, du kan göra det!

Skulpterar fasta skinkor och tonade ben, med rätt hållning för varje övning för att hjälpa till att bygga muskelmassa i skinkorna och benen

Ingen utrustning behövs, bara gör dig redo för pulsen!, Nya träningsövningar, övningar som hjälper dig på väg till ett hälsosamt liv, viktminskning och stressavlastning.

det här är en träningsplan på 30 dagar från ditt hem, du behöver inte någon utrustning du tränar med din kroppsvikt, så det är en handling för alla som vill visa upp en ny kropp och tonade skinkor och i gott skick.

Du kan göra dessa rutiner hemma eller var som helst med bara 10 minuter om dagen, den har 3d-animationer så att du kan se varje övning i detalj och anta träningspositionen.

kännetecken för träningsapp för bredare höfter

– 3D-animationer för att vägleda dig
– Öka intensiteten på övningarna lite efter lite
– Övningarna passar alla, nybörjare och experter
– Ingen utrustning behövs, träna med vikten av din kroppsvikt
-En snabb och intensiv träning för att rikta dig på skinkorna

Appen med bredare höfter innehåller en stor mängd så att du har starkare och mer flexibla ben mellan oss.

Få vackra och väldefinierade skinkor och ben genom att följa denna rutin med bara 10 minuter om dagen så får du resultat på 30 dagars träning.

Tona dina glutes och ben för att få en större volym. Träning hemifrån med bara 10 minuters daglig träning får du önskat resultat.

Att du väntar på att få muskelmassa i dina ben och skinkor har aldrig varit så enkelt och snabbt, kom, starta den här rutinen idag så att du märker resultatet av ditt hårda arbete, bredare höfter, starka ben, tonade ben, större, längre ben, drömmande glutes, skinkor med bra volym, större och mer tonade dessa fördelar och många fler.

Redo att förlora otroligt mycket fett hemma …? Klara färdiga gå!.

Vänta inte mer och börja träna med appen “Få bredare höfter” nu

Images

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *