Neck exercises – Pain relief workout at home

1.0.4

Det kompletta hälsokomplexet som innehåller de mest effektiva nackövningarna hemma för varje dag. Bli av med kronisk huvudvärk och yrsel, liksom känslor av spänning och stelhet i livmoderhalsområdet.
4.7/5 Votes: 1,451
Developer
mEL Studio
Version
1.0.4
Updated
February 6, 2021
Requirements
4.4 and up
Size
23M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Det kompletta hälsokomplexet som innehåller de mest effektiva nackövningarna hemma för varje dag. Bli av med kronisk huvudvärk och yrsel, liksom känslor av spänning och stelhet i livmoderhalsområdet.
Halsträningsappen hjälper till att återställa hälsosam muskeltonus, stimulera blodcirkulationen och förbättra nerv- och muskelrörligheten i övre ryggraden. Klasserna är lämpliga för alla och har 3 nivåer av komplexitet – för nybörjare när alla smärtlindringsövningar som utförs på en stol, en daglig träning i hemmet, där det finns både sittande och stående fysioövningar för axlar med osteokondros och ett mer komplext träningsprogram .

Alla aktiviteter har detaljerade video- och ljudinstruktioner. Det utförs i mjuka och bekväma amplituder, långsamt och medvetet. Det rekommenderas att träna nacke-axelträning för sträckor dagligen för att förebygga och behandla osteokondros.

Applikationsfunktionalitet

✓ Mer än 50 olika smärtlindringsövningar gratis (och axlar) med textbeskrivningar, video- eller fotoinstruktioner och ljudkommentarer;
✓ Alla aktiviteter har olika svårighetsgrader;
✓ 52 olika träningspass för 3 månaders lektioner;
✓ 3 svårighetsprogram: ett träningsprogram på en stol som utförs helt sittande samt två svårare komplex för axel- och nacksträckningar där de övre delarna av ryggraden är inblandade;
✓ Ett statistiksystem som gör att du kan spåra dina resultat och framgångar, hur smärta förändras med träningstiden;
✓ Ett system för mätning av smärtsyndrom av muskler och nervös natur samt blodtryck. En sådan sak som osteokondros kräver ökad kontroll;
✓ Du kan delta i färdiga träningspass eller skapa egna klasser;
✓ Ett system med påminnelser och meddelanden som – nu kommer du aldrig att glömma att göra yoga för nacke-träning hemma;
✓ Flexibla träningsinställningar – justera tiden för varje aktivitet, tiden för förberedelse och vila mellan dem.

Typer av halsövningar appaktiviteter

✓ Dynamisk – det finns en stimulering av blodflödet och grundläggande uppvärmning;
✓ Statisk – det finns en stretching och uppvärmning för musklerna och att bli av med muskelklämmorna;
✓ Med förstärkning – muskelkorsetten förstärks, axlar är redan involverade här;
✓ Aktiv dynamik – det finns en djup och stark stretching och stimulering av blodcirkulationen;
✓ Yoga asanas – fokus ligger på övre ryggraden och axlarna.

Träningskomplexet är utformat i 3 månader och innehåller tre program, var och en innehåller 14 träningspass per månad. Till exempel består det svåraste komplexet – sträckor för nacksmärtaövningar av dynamiska och riktigt svåra fysioövningar, som endast bör startas efter det första och andra programmet. Klasser har ökande komplexitet och kräver ingen extra utrustning. Bara 5 till 10 minuter ledig tid och din telefon. Laddningsprincipen för yoga för nacke-träning hemma bygger på jämnhet, balans och harmonisk utveckling. Sådan träning kommer snabbt in i livets rytm eftersom en virtuell tränare kommer att vara en oumbärlig assistent för att genomföra lektioner för smärtlindring.

Ta ditt första träningspass, varefter du kommer att märka fantastiska resultat.

👍 Ha ett bra träningspass!

Ansvarsfriskrivning: Denna applikation är en källa till informationen och ger ingen medicinsk rådgivning, bör inte användas av personer under 18 år eller av gravida kvinnor. Det rekommenderas att du konsulterar en läkare och får professionell rådgivning för att se till att du kan utföra denna aktivitet.

What's new

Vi har uppdaterat användargränssnittet och designen;
Vi har fixat några fel;
Vi har gjort appens hastighetsoptimering.

Images

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *