Buttocks Workout – Hips, Legs & Butt Workout

1.0.45

Väntar du fortfarande på nästa sommar för att träna benen och rumpan? Börja nu med att känna de positiva förändringarna i din kropp efter några veckor, var stolt över dig själv!
Download
4.8/5 Votes: 294,035
Developer
Simple Design Ltd.
Version
1.0.45
Updated
September 15, 2020
Requirements
5.0 and up
Size
17M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Väntar du fortfarande på nästa sommar för att träna benen och rumpan? Börja nu med att känna de positiva förändringarna i din kropp efter några veckor, var stolt över dig själv!

Rätt form under övningar är den viktigaste aspekten av att skulptera tonade ben och en tät rumpa. Vanligtvis måste övningarna riktas mot tre stora muskelgrupper – rumpa, lår och benmuskler.

Butt & Legs Workout erbjuder dig en ny träningsmetod: En 30-dagars systematisk träningsplan – den är effektivare men kräver mindre utrustning och har mindre färre begränsningar.

Du kan enkelt göra det hemma eller var som helst när som helst, bara 10 minuter varje dag. Det ger animering och videoveiledning för varje övning, så att du kan se till att du använder rätt form under varje övning. Håll dig till vårt träningspass, du kommer att märka att din rumpa och ben har förändrats på bara några korta veckor.

Funktioner

– Olika träningspass varje dag
– Ökar träningsintensiteten steg för steg
– Tränartips i varje övning hjälper dig att använda rätt form för att få bättre resultat
– Inget behov av utrustning, träna med din kroppsvikt
– Spåra viktminskningens framsteg
– Beräkna brända kalorier
– Animationer och videoveiledning
– Träningspåminnelser
– Övningarna passar alla, både nybörjare och proffs

Butt träning
Letar du efter effektiv träning i rumpan? Ingen lämplig rumpa träning? Prova vår rumpa träning! Vi förberedde olika träningspass för dig, och alla våra höfter är populära och professionella. En vacker rumpa är inom din räckvidd med vår höftträning. Vårt träningspass är ditt bästa val!

Träning hemma
Ta några minuter om dagen för att forma din rumpa och ben med vårt skinkaträning hemma. Ingen utrustning behövs, använd bara din kroppsvikt för att träna hemma.

Booty Workout
Effektiv byte träning är utformad för att hjälpa dig att få en vacker rumpa. Prova vårt byteträning nu!

Kvinnlig fitnessapp
Håll dig i form med träning för kvinnor. Denna kvinnliga fitnessapp har professionellt träningspass för kvinnor. Alla dessa höfter träning för kvinnor kan göras var som helst och när som helst.

Träningsapp för kvinnor
Denna kvinnliga fitnessapp har kvinnlig träning och träning för kvinnor. Dessa kvinnliga träningspass och träning för kvinnor vetenskapligt bevisat att de förbättrar hälsan. Svettas med vår övning för kvinnor varje dag!

Glutes Workout Women
Den bästa appen för glutes träning. Prova det och känn brännskadorna på din glutes med vår glute-träningsapp för kvinnor.

Fat Burning Workouts & HIIT Workouts
De bästa fettförbränningsträningarna och HIIT-träningen för bättre kroppsform. Bränn kalorier med fettförbränningsträning och kombinera med HIIT-träningspass för att få bästa resultat.

Fitnesscoach
Alla träningspass är designade av professionell fitnesscoach. Träningsguide genom övningen, precis som att ha en personlig tränare i fickan!

What's new

• Bugg fixat

Images

Download links

Link

How to install Buttocks Workout - Hips, Legs & Butt Workout APK?

1. Tap the downloaded Buttocks Workout - Hips, Legs & Butt Workout APK file.

2. Touch install.

3. Follow the steps on the screen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *