Yoga for Weight Loss-Yoga Daily Workout

1.3.4

Gå ner i vikt snabbt genom att göra yoga hemma med de här bästa yogaövningarna för viktminskningsapp!
Download
4.9/5 Votes: 46,630
Developer
Nexoft - Fitness Apps
Version
1.3.4
Updated
March 12, 2021
Requirements
5.0 and up
Size
36M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Gå ner i vikt snabbt genom att göra yoga hemma med denna bästa yogaövningar för viktminskning app!

Yoga har många fördelar. Yoga förbättrar flexibiliteten i hamstrings, rygg, axlar och höfter. Förbättrad flexibilitet och styrka kan hjälpa till att förhindra skador och orsaker till ryggsmärtor. Yoga meditationsövningar hjälper dig att fokusera på din andedräkt och frigöra dig från dina tankar. Yoga är bra för att lindra stress och hjälper dig att slappna av. Förbättrad balans är en av de viktigaste fördelarna med yoga.

Yoga hjälper dig också att gå ner i vikt och förbättrar styrkan. Det är det bästa sättet att gå ner i vikt samtidigt som man blir starkare. Yoga hjälper till att forma långa, magra muskler i dina ben, armar, rygg och buk. Denna yoga-app ger dig olika yoga-asanas för viktminskning. Dessa fria, enkla och effektiva helkroppsövningar kommer att bränna magefettet och ge dig en platt mage på 30 dagar.

Anpassa din egen dagliga yogarutin. Öva morgonyoga eller yoga före sänggåendet. Bli flexibel och bränn fett. Denna app har yogaövningar för avancerade och även yoga för nybörjare. Alla yogaträningspass passar alla, män och kvinnor. Bränn kalorier med yogaställningar, kalorier och träningsspårare för en bättre motivation.

Du behöver inte gå på gym eller ingen utrustning behövs. Använd kroppsvikt för att tona din kropp. Denna app har yogaövningar designade av en professionell tränare. Öva yogaställningar med en yogainstruktör hemma och kom i form på 30 dagar!

Ladda ner nu% 100 GRATIS daglig yoga-träningsapp av Nexoft Mobile “Yoga för viktminskning-Yoga daglig träning” för bästa och snabbaste resultat!

Images

Download links

Link

How to install Yoga for Weight Loss-Yoga Daily Workout?

1. Download the ZIP file.

2. Install the Split APKs Installer application

3. Open the application and click on "Install APKs".

4. Find the folder where the downloaded ZIP is located and select it.

5. Follow the steps that appear on the screen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *